bizzey famkelouise ikdoenietmeermee famke louise zegt sorry excuses

Famke Louise zegt sorry en breekt met management Ali B

Famke Louise heeft het filmpje op Instagram verwijderd, waarin ze aankondigde niet meer mee te doen aan de coronamaatregelen en biedt haar excuses aan. De zangeres deelde het filmpje maandagavond met haar 1 miljoen volgers. ‘Het was al met al niet mijn beste dag’, schreef ze gisteravond in een Instagrambericht.

Famke Louise zegt sorry

Famke Louise zegt sorry voor de uitspraken die ze heeft gedaan. De zangeres zat eerder deze week bij Jinek aan tafel. ‘Ik was zenuwachtig en heb niet mijn verhaal kunnen doen zoals ik dat graag wilde. Ik ben geen wetenschapper, arts, viroloog of politicus en dat heb ik ook nooit beweerd. Het is nooit mijn intentie geweest om mensen aan te sporen laconiek om te gaan met de coronamaatregelen’, schrijft ze op Instagram.

Famke Louise was niet de enige bekende Nederlander die zich uitsprak tegen de coronamaatregelen. Onder anderen Bizzey, Tim Douwsma, Brace, DJ Mental Theo en Thomas Berge deden hetzelfde. Bizzey had Famke Louise benaderd om mee te doen.

Ali B

De zangeres heeft ook onlangs de samenwerking met haar manager Ali B verbroken. Volgens rapper Ali B heeft ze vorige week zelf het besluit genomen niet meer samen te werken met SPEC, het managementbureau van Ali. Aan RTL laat hij weten dat de twee in goed overleg uit elkaar zijn gegaan. Daarnaast zegt hij dat hij niet op de hoogte was van haar besluit om deel te nemen aan de #ikdoenietmeermee-actie. Wel heeft hij sinds maandag meerdere malen contact met haar gezocht, maar Famke Louise is niet geïnteresseerd in begeleiding.

Lees ook:

Beeld: Instagram@famkelouise_

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: Usually I do not learn post on blogs, however I would like to say that this write-up very pressured me to take a look at and do it! Your writing taste has been surprised me. Thank you, quite great article.
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen