Charli D'Amelio tiktok dansjes makkelijk bodyshamers film hype house- charli d'amelio fans bezorgd

Fans Charli D’Amelio maken zich zorgen

De fans van TikTok-ster Charli D’Amelio maakten zich zorgen nadat de girl een video en foto postte met een getapte neus en blauwe plekken onder haar ogen. Wat is er gebeurd?!

Charli D’Amelio operatie

Nadat de meest gevolgde TikTok-ster, Charli D’Amelio, een video postte waarin ze het over een recente operatie heeft, vragen haar bezorgde fans zich af wat er gebeurd is. Ze schrijft ‘surgery is done and I am so beyond excited that I was finally able to fix my breathing!’ Ook op Instagram postte Charli een foto van haar getapte neus met blauwe plekken onder haar ogen. Dit was genoeg om haar fans ongerust te maken. Veel boys en girls dachten dat ze in elkaar was geslagen of dat ze een cosmetische neuscorrectie had ondergaan. Maar maak je geen zorgen, Charli had al eerder aangekondigd dat ze een operatie moest ondergaan omdat ze niet goed meer kon ademen nadat ze haar neus gebroken had. 

Wij hopen dat Charli snel herstelt zodat ze weer normaal kan ademen. Beterschap, girl. 

@charlidamelio

surgery is done and i am so beyond excited that i was finally able to fix my breathing!!!!! and soon i will be able to be in dance classes again!!! 💕

♬ original sound – sunrisemusic

Lees ook:

Beeld: Tik Tok @charlidamelio, Instagram @charlidamelio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen