Stel je bent een huge fan van Justin Bieber en hij zou iets doen waar jij het totaal niet mee eens bent… Wat doe je dan? Jezelf verwonden? No way! Toch zijn er Beliebers die daar anders over denken…

Twitter
Toen Jus werd gespot met een joint waren zijn fans erg teleurgesteld. Ze zijn boos over het drugsgebruik van de jonge ster en dus doen ze er alles aan om JB’s aandacht te trekken. De Beliebers gaan wel erg ver: ze doen zichzelf namelijk pijn… En dat is niet het enige, want foto’s van de verwondingen in hun arm delen ze ook nog eens op Twitter onder de hashtag #cut4bieber.

Probleem
Het is nog maar de vraag of JB echt een drugsprobleem heeft natuurlijk. Er gaan geruchten dat hij erg moe was en toch naar een feestje moest. Misschien was het dus gewoon een stom foutje van Justin… Wat denk jij?

Spijt
De actie van zijn fans heeft Justin in ieder geval laten nadenken over zijn gedrag… Met zijn tweets wil hij zijn Beliebers duidelijk maken dat hij ze nooit laat vallen. Misschien heeft het dan toch geholpen… Maar hopelijk hoeft dat een andere keer niet zo extreem. Bekijk hieronder de tweets van JB.  Eigenlijk zijn ze best wel cute, vind je niet?