films bioscoop augustus

Must see films in de bioscoop in augustus

Een bezoekje aan de bioscoop gaat nog steeds niet zoals we gewend zijn, maar eigenlijk is het best wel chill, want er zijn hele lege zalen en dus ook minder mensen die herrie kunnen maken. Sounds good, right? Deze films draaien in augustus allemaal in de bioscoop. Check them out.

The Secret Garden – 12 augustus

De klassieke movie gaat over een meisje, Mary, dat geboren is in India. Haar ouders hebben bijna geen tijd om haar op te voeden en liefde te geven en hierdoor wordt de girl erg ongelukkig. Mary leert op jonge leeftijd om niet meer te huilen en bekijkt de wereld afstandelijk. Wanneer haar ouders omkomen bij een aardbeving, wordt Mary naar haar oom in Engeland gestuurd. In het begin vindt ze het allemaal best saai, maar al snel ontdekt ze een geheime tuin. Klinkt super dreamy, right? De film draait vanaf 12 augustus in de bioscoop.

Engel – draait op 5 augustus in de bioscoop

Engel is een onzeker meisje dat maar moeilijk nee kan zeggen en graag thuis is. Op een dag, wanneer ze onderweg is naar huis, gebeurt er iets vreemds: ze struikelt, bereidt zich voor op een harde val, maar ineens zweeft ze in een zeepbel. Als de bel kapot knapt en Engel op de grond terecht komt, ziet ze een klokje op de grond liggen. Al snel komt Engel erachter dat het klokje bijzonder is en haar speciale krachten geeft. Engel kan allerlei wensen uit laten komen en wordt hierdoor superpopulair, maar of dat haar nou echt gelukkig maakt?

Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn – 6  augustus

Yes, het is weer tijd voor een heerlijke Nederlandse feelgoodfilm. In Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn nemen we een kijkje in het leven van Iris. Haar vriend admit meteen na de geboorte van hun eerste kindje dat hij het kindje nooit gewild heeft en dat hij verliefd is op iemand anders. Iris is boos, zit vol zelfmedelijden en dan gaat het ook nog eens niet goed met haar baan en sociale leven. Samen met haar besties probeert ze haar leven weer op de rails te krijgen.

Lees ook:

Beeld: filmdepot.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: I do accept as true with all the concepts you've offered to your post. They are very convincing and will certainly work. Nonetheless, the posts are too quick for beginners. Could you please extend them a bit from next time? Thank you for the post. Here is my web site :: Royal CBD
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen