Netflix maart

Deze films en series komen in maart op Netflix

Heb jij alle series en films die er op Netflix staan al gekeken? Don’t worry, er komt deze maand weer een enorme lading nieuwe films en series online. Yes, dat wordt Netflix bingewatchen in maart!

Films op Netflix

Dumb and Dumber

In deze komedie uit 1994 (wow, oud!) volgen we de twee beste vrienden Lloyd en Harry. Ze zijn allebei zo dom, dat ze niet zoveel van het leven snappen. Wanneer Lloyd een koffertje ziet op straat van Mary, gaat hij achter haar aan om het terug te brengen. Het koffertje is alleen bedoeld voor criminelen die Mary’s echtgenoot ontvoerd hebben. Oh oh…

Spider-Man: Far From Home

Hoewel deze film pas vorig jaar uit is gekomen in de bioscoop, kunnen we hem nu al bekijken op Netflix. Yay! In de movie zien we hoe Peter met zijn klas op vakantie gaat. Hij heeft zijn pak thuis gelaten, maar in Europa blijkt dat hij die misschien toch beter mee had kunnen nemen…

Series op Netflix

Élite seizoen 3

Check in dit artikel alles over het nieuwe seizoen van Élite die vanaf 13 maart te zien is op Netflix.

The Letter for the King

De serie The Letter for the King is gebaseerd op het Nederlandse jeugdboek De brief voor de koning. Tiuri is een jongen die ridder wil worden, maar dit gaat niet helemaal zoals gepland. Hij krijgt op een gegeven moment een brief in zijn handen geduwd van een stervende ridder met de boodschap: ‘Bezorg deze aan de koning. De toekomst van het hele rijk hangt ervan af.’ De serie bestaat uit zes afleveringen en is vanaf 20 maart te zien op Netflix.

100 Humans

In 100 Humans doen er 100 (duh) mensen mee aan allerlei experimenten. Ze krijgen door middel van deze testjes antwoord op allerlei levensvragen, zoals: ‘Is er een juiste manier om de wc te gebruiken’ of ‘Welk geslacht is beter?’ Benieuwd naar het antwoord? Je kunt de serie vanaf 13 maart zien.

Beeld: Julie Vrabelová/Netflix

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is jouw fave film?

Gerelateerde artikelen