Pak je agenda uit je tas, een pen (én markeerstift!) in je hand en onderstreep de volgende data: deze films mag je écht niet missen het komende jaar!

1. Cinderella – 18 maart 2015
Ben jij superfan van het sprookje Assepoester? Dan is deze film écht iets voor jou. Het verhaal is eigenlijk precies hetzelfde, maar dan gestoken in een supermodern jasje. Cool!

2. Insurgent – 18 maart 2015
Tris gaat verder met haar gevecht tegen het bondgenootschap, voor haar samenleving écht instort… Het tweede deel van Divergent wordt vast en zeker nét zo spannend als het eerste!

3. Pitch Perfect 2 – 14 mei 2015
Benieuwd of er een nieuwe variant van de Cup song aan zit te komen? En hoe zal het verder gaan met Beca en fat Amy? Je ziet het allemaal in Pitch Perfect 2!

4. Tomorrowland – 21 mei 2015
Ben jij gek op science fiction films? Dan is deze film helemaal your thing. Een meisje, oudere man en robotmeisje proberen naar een alternatieve dimensie (Tomorrowland) te reizen om de aarde te redden…

5. Minions – 1 juli 2015
Yes! De leukste wezentjes uit Despicable Me hebben een eigen film. De minions zitten zonder werk en zijn daarom een beetje depri… Ze willen een nieuwe baas vinden voor wie ze kunnen werken. Zou het ze lukken?

6. The Intern – 24 september 2015
Jules, oprichtster van een online fashionbedrijf, neemt een nieuwe, wel heel bijzondere stagiair aan. Mét celebs als Anne Hathaway en Robert De Niro in de hoofdrollen… Cool!

7. The Maze Runner 2 – 24 september 2015
De jongens zijn ontsnapt uit het doolhof, maar dat betekent niet dat het eind goed al goed is… Ze staan nu voor een nog véél grotere uitdaging op de verwoeste planeet.

8. The Hunger Games: Mockingjay Part 2 – 18 november 2015
Het laatste deel van The Hunger games! Katniss en Peeta moeten de burgeroorlog tussen de districten zien te winnen. Zou het ze lukken?

Lees ook: Leuke films die in 2015 uitkomen