First Dates Hotel

First Dates kunnen elkaar meeten in het hotel

Yes, ons fave programma First Dates wordt nog leuker en intiemer! De singles krijgen nu écht de tijd om elkaar te leren kennen, want het First Dates Hotel opent haar deuren in Nederland! Love it.

Nieuwe seizoen

In het nieuwe BNNVARA-programma First Dates Hotel checkt een groep singles in, in een romantisch hotel, met maar één doel voor ogen: het vinden van liefde. De singles gaan op blind date om elkaar beter te leren kennen. Slaat de vonk over? Dan gaan ze de volgende dag op een second date. Barman Victor, maître Sergio en serveersters Kelly en Fleur zorgen ervoor dat de singles niks te kort komen. Receptionist Ricardo en bell boy Tobias zorgen dat alles goed verloopt.

Sneak peek

Dat het hotel voor alle leeftijden is, laat de 75-jarige weduwe Margit zien. In de eerste aflevering zie je Margit, die voor het eerst haar dating skills in de strijd gooit. Ze wil leuke dingen doen, met een gezellige man. Ook zie je de 44-jarige Debbie, a dog lover. Zij zoekt een echte dierenvriendin. Verder ontmoet je de 32-jarige Mounsiff die opzoek is naar een vrolijke dame. Zal de liefde overwinnen in First Dates Hotel? We hope so!

First Dates Hotel is vanaf zondag 10 februari iedere zondag om 20.55 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Beeld: Wessel de Groot

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga jij kijken?

Gerelateerde artikelen