nieuw boek Monica Geuze zwanger slaapprobleem krijgt kritiek na deelname De Slimste Mens foto's dochtertje Monica geuze Monica Geuze weddenschap monica geuze realityshow

Foto’s van dochtertje van Monica Geuze gelekt

Oh my gosh, iemand heeft privéfoto’s van het dochtertje van Monica Geuze gelekt. Monica heeft een privé Instagramaccount voor al haar vrienden en familie, omdat ze Zara-Lizzy bewust buiten de media wil houden. Iemand die dit account volgt, heeft van alle foto’s een screenshot gemaakt en deze online gedeeld. Wat erg!

Foto’s dochtertje Monica Geuze 

Monica vindt het supererg dat de foto’s van haar dochtertje online zijn gedeeld. Via een Instaverhaal laat ze weten dat ze het écht walgelijk vindt. ‘Ik weet dat ik zelf altijd alles deel en mijn carrière daarop gebouwd is, maar mijn dochter kiest daar niet voor.’ De girlboss heeft de afgelopen dagen heel veel DM’s gekregen over het verspreiden van de foto’s van haar dochtertje en ze begrijpt niet hoe dit heeft kunnen gebeuren. Wij zijn super benieuwd wie de foto’s heeft gedeeld. Zal het een bekende van Monica zijn of toch een vreemde?

Img 1454

Lees ook:

Beeld: Instagram@monicageuze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen