Films zijn superleuk om te kijken en ze zijn er om ons te entertainen. Toch zijn er veel films met heel goede adviezen, die je bijvoorbeeld kunnen helpen als je je rot voelt. Check snel deze wijze adviezen uit verschillende films en wie weet heb je er wat aan!

 

 

 

 

Harry Potter
Dit is een heel bekende quote van Dumbledore. Hoe ongelukkig je je soms ook voelt, er is altijd een mogelijkheid om je weer gelukkig te voelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

The Perks Of Being A Wallflower
Soms heb je een vriendje, terwijl je weet dat hij niet goed voor je is. Waarom? Omdat jij denkt dat je niet meer verdient. Maar dit is absoluut niet waar! Als jij gelukkig bent met jezelf, zul je vanzelf een leuke boy ontmoeten die helemaal voor jou gaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrest Gump
Dit is een superleuke quote uit de film Forrest Gump. Het leven is vol verrassingen, je moet het gewoon op je af laten komen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Mean Girls
Pesten komt helaas nog veel te veel voor. Zoals ze zeggen in Mean Girls: als je iemand pest, word je er zelf helemaal niets beter op. Je wordt er alleen maar een slechter persoon door.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 Things I Hate About You
Niemand mag jou ooit vertellen dat je iets niet kunt of niet kunt krijgen. Dus luister niet naar negatieve reacties, vecht voor wat je zelf wilt! You can do it.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Assepoester
Geef jij niet zoveel om je dromen? Misschien moet je juist een keer kijken naar je dromen, want grote kans dat die vertellen wat jij eigenlijk het liefst wilt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Holiday
Denk jij ook altijd veel aan anderen en vind je het belangrijk dat iedereen gelukkig is? Supergoed natuurlijk, maar vergeet niet dat jij het belangrijkste bent! Jouw eigen leven draait om jou.

 

 

 

 

 

 

 

 

Home Alone 2
Het is heel fijn om iedereen gelukkig te maken, maar maak nooit beloftes die je niet waar kunt maken. Op deze manier zul je mensen alleen maar teleurstellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Matilda
Vergeet dat je nooit alleen bent. Je kunt altijd bij mensen terecht, hoe rot je je ook voelt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lilo & Stitch
Niet alles gaat zoals je wilt. Ook al doe je nog zo je best, soms lukt het simpelweg niet. En dat is niet erg!