gigi hadid zayn malik matching tattoos in verwachting gigi zayn dochtertje

Gigi en Zayn zijn ouders geworden van een dochtertje

Gigi Hadid en haar boyfriend Zayn Malik zijn ouders geworden van een dochtertje. De kersverse ouders delen het nieuws vol trots op Twitter en Instagram. Te cute!

Gigi Hadid Zayn Malik dochtertje

Gigi Hadid en Zayn Malik zitten samen met hun dochtertje op een roze wolk. De ouders zijn supertrots op hun babygirl en plaatsen allebei een berichtje op hun sociale media. ‘Ons kleine meisje is er, gezond en prachtig’, schrijft papa Zayn op Twitter. ‘Ik probeer onder woorden te brengen hoe ik me voel op dit moment, maar dat lijkt onmogelijk. De liefde die ik voel voor dit piepkleine mensje is groter dan ik kan bevatten. Ik ben dankbaar dat ik haar mag kennen, trots dat ze van mij is en dankbaar voor het leven dat we samen zullen delen.’

https://twitter.com/zaynmalik/status/1308947122126032896

Mama Gigi deelt het leuke nieuws via Instagram. Het model plaatst een schattige foto van het handje van haar dochtertje met de tekst: ‘Ons kleine meisje is dit weekend bij ons op de wereld gekomen en we zijn nu al helemaal verliefd op haar.’ Ahw, cuteness overload!

Opa en oma Hadid

De ouders van Gigi lieten de afgelopen week al een paar keer weten dat ze uitkeken naar de geboorte van hun eerste kleinkind. Haar moeder plaatste dit weekend een foto op Instagram waarop ze haar hoofd op de buik van Gigi laat rusten en schreef daarbij: ‘Ongeduldig wachten tot haar engeltje geboren wordt’. Papa Hadid deelde een paar dagen eerder al een geschreven briefje aan zijn kleindochter op Instagram, die hij later weer verwijderde. Wij wensen het kersverse gezinnetje superveel geluk en we zijn heel benieuwd naar de naam van het spruitje. Hoe denk jij dat ze heet?

Lees ook:

Beeld: Instagram @gigi_zayn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen