Gigi Hadid foto's zwangere vriend body shaming Gigi Hadid McDonalds header instagram gigi hadid buik

Is Gigi Hadid bevallen?!

Terwijl de meeste fans wachten tot de baby van Gigi Hadid en Zayn Malik geboren wordt, zijn anderen ervan overtuigd dat het model al is bevallen! Dit komt door een Instagrampost van haar zus Bella Hadid en een schattige brief van de vader van Gigi, waarmee opa Hadid de baby verwelkomt. Wat denk jij?

Gigi Hadid bevallen?

Het lijkt er sterk op dat Gigi Hadid is bevallen. In de lieve brief van Gigi’s vader, Mohamed Hadid, schrijft de kersverse opa: ‘Welcome my little grandchild. I wish for you the sun and the moon.’

Mohamed schreef de brief, Opa’s hart, in de vorm van een gedicht. Smelt! ‘Hallo kleinkind, ik ben het, mijn hart is zo gelukkig als maar kan’, schrijft hij. ‘Ik wens je de zon en de maan en ik wens je een fijne tijd. Weet dat opa altijd dichtbij is, ik zal alles, alles voor je doen mijn liefste. Toen ik hoorde dat je onderweg was, glimlachte ik en ik veegde een traan weg. Ik liet een traan, omdat ik weet dat mijn hart voor altijd van jou zou zijn.’ Oh my gosh, we’re not crying, you’re crying!

0 Gigi Hadid And Zayn Malik Welcome First Child
Opa’s hart‘ van Mohamed Hadid

Tante Bella

Eerder deze week deelde Gigi’s zus, Bella Hadid, een foto van hen samen. Door deze foto denken veel fans dat Gigi is bevallen. In de caption schrijft Bella: ‘Twee broodjes in de oven, die van mij is van mijn burger en die van Gigi is van @zayn!’

Fans denken dat het laatste deel van haar bijschrift: ‘Ik hou zo ontzettend veel van jullie, ik kan niet stoppen met huilen’, betekent dat Gigi en Zayn hun baby al hebben verwelkomd. Wat denken jullie?

Lees ook:

Bron: girlfriend.au Beeld: Instagram @bellahadid, gigihadid, mohamedhadid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen