De cast van jeugdthriller VALS is compleet! Wij mogen als eerst bekend maken dat hottie Gijs Blom ook een rol in de verfilming van deze spannende jeugdthriller heeft! De verfilming van de jeugdthriller VALS wordt november 2018 verwacht in de Nederlandse bioscopen.

Gijs Blom rol in jeugdthriller VALS

Naast Gijs Blom zal ook Jelka van Houten te zien zijn in de film! Eerder werd al bekend dat Abbey Hoes, Holly Mae Brood, Olivia Lonsdale, Romy Gevers, Niek Roozen, Thijs Boermans en Shahine El Hamus een rol spelen in de boekverfilming van schrijfster Mel Wallis de Vries.

Het verhaal: VALS

Het verhaal speelt zich af tijdens een meidenweekend in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Door het slechte weer sneeuwen ze in. Er is geen elektriciteit, het mobiele netwerk is uitgevallen en het dichtstbijzijnde huis is een paar kilometer verderop. Maar dan verdwijnen ze één voor één… De sfeer wordt steeds grimmiger en angstaanjagender. Wie heeft het op de meiden gemunt? Weten de vriendinnen eigenlijk wel alles van elkaar? Gijs Blom speelt de geheimzinnige Casper, het vriendje van Abby (Abbey Hoes).

[shoppable_snippet id=13c3]

Lees ook:

Beeld: Brunopress