‘Ik kan er zelf dus echt van genieten om een hele middag door te brengen met Netflix; ik ben een echte serie addict. Dat gevoel dat je niet kan wachten tot de volgende aflevering… Love it!

M’n hart brak wel een beetje bij de laatste aflevering van The Vampire Diaries en nu ook Pretty Little Liars tot een einde komt, moeten veel van jullie waarschijnlijk ook op zoek naar een nieuwe favo serie. Ik heb aardig wat series gezien en aangezien jullie series als Riverdale, 13 Reasons Why en New Girl waarschijnlijk wel kennen, zal ik jullie over een serie vertellen die voor jullie hopelijk nog nieuw is.

Orphan Black gaat over Sarah, een meisje zonder een echt ‘thuis’ met veel (geld)problemen. Op het treinstation komt ze oog in oog te staan met een meisje dat als twee druppels water op haar lijkt en op dat moment zelfmoord pleegt. Sarah ziet dit gebeuren en krijgt het idee om haar identiteit over te nemen. Hoe het verder gaat, moet je natuurlijk zelf gaan bekijken! Orphan Black is een megaspannende serie met een ge-wel-di-ge actrice in de hoofdrol.

Laat je me even weten wat jouw favo Netflix-serie is en of je Orphan Black ook gaat kijken? Lees ook over de Netflix-favorieten van de andere redactieleden Britt & Nina!

Liefs, Karina (stagiaire GIRLZ)’

Beeld: BrunoPress