Nog maar één nachtje slapen en dan ligt Made in the A.M. ein-de-lijk in de winkel. Wij kunnen al bijna niet meer wachten, maar gelukkig was er gisteren al een release party. In de Melkweg kregen we een sneak peak van het nieuwe album en het interview dat One Direction gaf aan RTL Boulevard.

We werden getrakteerd op een strakke show, gepresenteerd door niemand minder dan Tim Douwsma. Er was een spannende zangbattle tussen vier fans en er werd gequizd om een 1D-platenspeler, maar er was vooral heel veel te zien van de heren van 1D. 

Beste promo-optreden ooit
Zo was er een top 10 van de leukste 1D-momenten in Nederland, met als hoogtepunt het moment dat de boys in Amsterdam waren. Bovendien mochten we alvast naar het interview kijken dat RTL Boulevard had met de boyband én vertelde Tim dat 1D het optreden bij RTL Late Night het leukste promo-optreden ooit vond. Wow, wat een compliment aan de Nederlandse fans!

Lees ook: 10 redenen waarom One Direction de leukste boyband ever is

Nieuwe liedjes
Het allerbelangrijkste zijn natuurlijk de nieuwste liedjes van 1D. We hoorden Hey Angel en Wolves. En die beloofden wat! Als de rest van het album net zo lekker klinkt, is het misschien inderdaad wel het beste album ooit, zoals Harry en Niall zeiden in het interview.

Lees ook: 5 One Direction-momenten om naar uit te kijken