make-up Justin en Hailey Bieber snor TikTok Justin Bieber huwelijk Calvin Klein Justin en hailey justin bieber nieuwe album nieuw album bieber justin hailey niet op ama's justin bieber documentaire justin bieber en hailey zijn gedoopt

Hailey Bieber dwong Justin om zijn snor af te scheren

In februari schreven we dat Justin naar de prayers van zijn fans had geluisterd door zijn snor af te scheren, maar het waren de prayers van zijn wifey Hailey Bieber. OMG! Van de girl moest Justin verplicht zijn snor afscheren.

Hailey en Justin Bieber snor

Toen Justin live was op Instagram, liet hij weten dat niemand minder dan Hailey Justin ertoe heeft gedwongen om zijn snor af te scheren. Als hij dit niet deed, mocht hij niet meer bij de knappe girl in bed slapen. Say whut?! Dat is dus ook de reden dat Justin afscheid heeft genomen van z’n snor en niet omdat al z’n fans daarom vroegen. We get it!

Huwelijk

Ook hebben Justin en Hailey tijdens het live-moment op Instagram nog over hun huwelijk gepraat. De boy vertelde onder andere wat hij het mooiste vindt aan getrouwd zijn met Hailey: ‘Het feit dat je zo begaan bent met andere mensen. Je zet anderen altijd op de eerste plek en kan heel goed naar mensen luisteren. Daarbij moedig je me aan om te doen waar ik goed in ben en waar ik van hou.’ Super cute!

Lees ook:

Beeld: Instagram @justinbieber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen