Harry Styles Billie Eilish film

Harry Styles en Billie Eilish spelen samen in een fancy film

Wow, lees je het nou goed? Harry Styles en Billie Eilish schitteren binnenkort samen in een super fancy film. Aan wat voor genre denk jij?

Harry Styles Billie Eilish film 

Harry Styles en Billie Eilish spelen binnenkort samen in een film van Gucci. Huh, een designer movie? Yes, Gucci kondigt aan dat ze hun nieuwe collectie Ouverture of Something that Never Ended, presenteren als een serie korte films met dezelfde naam. In de zevendelige serie volgen we acteur Silvia Calderoni, terwijl ze verschillende internationale sterren tegen komt uit alle lagen van de bevolking, waaronder dus Harry styles en Billie Eilish. Cool! 

Gucci 

Het is geen secret dat Billie Eilish een groot fan is van het merk. De girl loopt heel vaak in op maat gemaakte Gucci-looks tijdens evenementen. Hierdoor is Gucci een heel belangrijk onderdeel geworden van haar kenmerkende outfits. Ook Harry is een Gucci lover. De zanger verscheen in 2018 voor het eerst in een campagne van het merk en later trok hij de aandacht op het MET gala in 2019, waar hij in een gewaagde Gucci-outfit verscheen. Hierna werkte hij nog een keer samen met het merk om een limited-edition T-shirt te ontwerpen ter ere van zijn succesvolle tweede album Fine Line. 

De nieuwe films zijn live te streamen op YouTube vanaf 16 november tot en met 22 november. Wanneer de films waarin Harry Styles en Billie Eilish te zien zijn, is nog niet bekend, maar wij gaan ze zeker checken. Jij ook?

Wil jij meer weten over het mooie designermerk? bol.com verkoopt een superleuk boek met het verhaal van Gucci!

Lees ook:

Beeld: Instagram @billieeilish

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen