chateau meiland martien meiland zelfmoordpogingen

Heftig: Martien Meiland deed twee keer een zelfmoordpoging

Tegenwoordig heeft hij het behoorlijk voor elkaar, maar Chateau Meiland-ster Martien Meiland heeft ook minder sunny periodes gekend in zijn leven. Hij vertelt over zijn zelfmoordpogingen in zijn nieuwe biografie. Heavy!

Zelfmoordpogingen

Voor het Meilandje shinede in zijn 4-seizoenen serie Chateau Meiland, heeft Martien meegedaan aan het tv-programma Ik Vertrek. Daarna is hij zonder Erica, Maxime en Montana in Amsterdam gaan wonen en kwam hij terecht in een financieel conflict. In zijn boek vertelt hij dat hij helemaal door de war raakte toen hij €25.000,- moest betalen. Martien zag geen andere uitweg dan zelfmoord plegen. Toen hij op het punt was, kon hij niet doorzetten. Thank gosh. Helaas ging het daarna weer mis en probeerde hij het nog eens, maar lukte het ook niet.

Reactie van de Meilandjes

Erica is ervan overtuigd dat Martien niet écht dood wilde en het ging om een tijdelijke kortsluiting in zijn koppie. Achteraf is Martien enorm blij dat het bij pogingen bleef en dat zijn leven er nu heel anders uitziet. And so are we, Martien!

Struggle jij met zelfmoordgedachten of merk je dat mensen om je heen een probleem hebben? Aarzel niet en schakel hulplijn 113 Zelfmoordpreventie in.

Lees ook:

Beeld: Instagram @martienmeiland / Bron: Linda.nl, RTLBoulevard.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen