justin Bieber nieuw album celeb verliefd De vloer is lava God Justin Bieber videoclip kaartverkoop justin bieber kijkt naar kookpprogramma van ex selena gomez- justin bieber muziekvideo justin bieber heeft nieuwe tattoo justin bieber nieuwe muziek jastin bieber crocs Justin Bieber grammy

Het nieuwe nummer van Justin Bieber staat eindelijk online!

De afgelopen dagen waren megaspannend voor alle Beliebers; Justin Bieber kondigde op een geheimzinnige manier zijn nieuwe nummer aan op Twitter. Hij telde een voor een de dagen af en vertelde dat het nummer Holy het begin is van een nieuw tijdperk. Via een link konden fans het nummer pre-saven en sinds vannacht staat het nummer van Bieber online. Heb jij hem al geluisterd?

Nieuwe nummer Justin Bieber

Het nieuwe nummer van Justin Bieber en Chance the Rapper heet Holy. De tune heeft een chille gospel vibe en je kunt hem beluisteren via Spotify en YouTube. Zijn manager Scooter Braun vertelt via Twitter dat er nog veel meer aankomt. Wij zijn benieuwd!

Op het nummer hoor je Bieber samen met Chance the Rapper. In 2013 brachten de twee samen de singel Confident uit. Nu bijna zeven jaar later komt het duo met een nieuwe song. We love it!

Lees ook:

Beeld: Instagram @justinbieber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen