How sad! Louis zijn zusje Félicité is op 18-jarige leeftijd overledenVolgens The Sun zou ze zijn overleden aan een hartaanval. Reanimatie kon haar helaas niet meer redden.

Kapot en radeloos

Louis Tomlinson kreeg het verschrikkelijke nieuws te horen toen hij in Londen aan het werk was. Hij is kapot en radeloos van verdriet, zo melddenbronnen van The Sun. Tuurlijk, zijn kleine zusje is er niet meer. Félicité aka Fizzy kreeg woensdagmiddag de hartaanval in haar studio-appartement in West-Londen. Ze was daar niet alleen, want de influencer die bij haar was belde gelijk het alarmnummer.

Reanimatie

Twee ambulances kwamen op het telefoontje af en bij aankomst begonnen ze gelijk met reanimeren. Dit was helaas te laat en Félicité overleedDe politie is nu druk bezig met een onderzoek rondom haar (verdachte) dood. Drugs is waarschijnlijk niet de oorzaak, want de politie vond geen drugssporen tijdens de huiszoeking.

Benefietshow Comic Relief

Louis heeft al zijn afspraken en zijn optreden tijdens de benefietshow Comic Relief op BBC 1 afgezegd. Hij zou hier namelijk zijn nieuwe single Two of Us laten horen. Een eerbetoon aan zijn in 2016 overleden moeder Johannah Deakin. We wensen Louis en de rest van de familie veel sterkte met hun verlies.

Beeld: Instagram @louist91

Lees ook: