Je hebt het vast al wel een keer gehoord: er komt ein-de-lijk een High School Musical 4, YAY! Maar zal er ook een HSM reünie komen? Check het snel hieronder!

Het duurt misschien lang voordat we eindelijk deel 4 van HSM kunnen zien, maar we weten al wel een beetje wat er gaat gebeuren. Check het hieronder!

High School Musical 4 weetjes:

#1. Nieuwe Troy & Gabriella

Zeg maar goodbye tegen Troy, Gabriella en de andere Wildcats, want er gaat voor dit deel een hele nieuwe cast komen. HSM 4 gaat namelijk over de stoere voetbalster Erin, bad boy Derek, Campbell (Troy Bolton 2.0), cheerleader Nathalie en de vroegere Queen Bee Tamara.

#2. Een reünie?

HSM 4 zal dus niet gaan over Troy, Gabriella en de andere oude Wildcats… Het is nog niet definitief dat de oude Wildcats helemaal niet meer terugkomen in deel 4, maar Ashley Tisdale heeft al wel aangegeven dat ze Sharpay niet meer zal spelen. Noooo, dat is zo jammer! Hopelijk hebben de anderen nog wel interesse!

#3. Coach Bolton

Maar, er is toch één iemand die wel heel graag in HSM 4 wil spelen, namelijk coach Bolton! Hij heeft het al vaak op social media laten weten en heeft zelfs al een te gek idee bedacht voor een spinoff over coach Bolton en Ms. Darbus. We love it!

#4. Zoektocht naar stars

Disney Channels is nog op zoek naar onbekende acteurs en actrices voor HSM 4! Dus, wil jij de nieuwe Gabriella worden? Wie weet is dit jouw kans!

#5. HSM op televisie

Zit je klaar voor dit geweldige nieuws..? Er komt ook een High School Musical televisieserie! Waar de serie precies over zal gaan is nog niet bekend, maar hij zal te zien zijn op de streamingdienst van Disney die in 2019 zal komen. We can’t wait!

[shoppable_snippet id=13ed]

Lees ook:

Beeld: Disney