expeditie robinson

Highlights Expeditie Robinson aflevering 10

Yes, het was gisteren weer tijd voor je favo programma: Expeditie Robinson! Wij zetten weer alle highlights voor je op een rijtje. Let op, het artikel betreft heel wat spoilers!

Domino Day

Oeh de aflevering begint al meteen met een zenuwslopende proef: drieëndertig blokjes die je op een rij moet zetten net als dominosteentjes. Of course zit er een adertje onder het gras: de kandidaten moeten zichzelf door een houten raster verplaatsen en als ze die per ongeluk aantikken, beweegt de balk en vallen je blokjes om. Laurie en Loiza lopen met zijn tweeën aan kop, maar uiteindelijk is Loiza degene die de proef wint. #thisgirlisonfire

https://giphy.com/gifs/reboot-wonder-girls-best-part-of-the-video-imo-XTHjujefEDk5i

Kippie!

Loiza mag kiezen tussen een extra stem of lekker eten en met twee vriendinnen naar Finalisteneiland. Loiza kiest voor Stijn, Nienke en een lekkere kip. Dat wordt smullen vanavond!

Chicken Rotisserie GIF - Find & Share on GIPHY

Dirty Dancing à la Expeditie

Steven en Dominique hebben een klik. Samen doen ze Dirty Dancing na in het water en Steven zijn neus belandt tussen Do haar borsten. Maar naast alle lol, moet er een serieus gesprekje worden gevoerd over de stemmen.

Dirty Dancing Lake GIF - Find & Share on GIPHY

Who to choose?

Steven twijfelt namelijk of hij met de rest van de BN’ers mee wil stemmen op Dominique. Hij kan enorm goed met haar opschieten en hij twijfelt of hij haar er wel uit wil hebben.

Colin Farrell Idk GIF - Find & Share on GIPHY

STTT!

Robin begint een gesprek tegen Loiza en Nienke over Stijn. De onbekenden gaan op haar stemmen volgens hem. Dom, Robin! Waarom vertel je dit tegen de ‘concurrent’?

Quiet Marge Simpson GIF - Find & Share on GIPHY

Onbekenden vs BN’ers

Op het andere eiland beginnen Jody, Gregory en Steven te praten. Steven heeft een plan, ze stemmen alle drie met één stem op Dominique, zo komen de BN’ers uit op ongeveer zeven stemmen op Dominique. De onbekenden moeten dan dus zorgen voor meer tegenstemmen op Stijn. Gaat het ze lukken?

Voting Super Tuesday GIF by Geo Law - Find & Share on GIPHY

One big happy family?

Dag 20 is aangebroken, Jody is unhappy. Hij wil naar huis, zijn vrouw is hoogzwanger en hij mist haar en zijn andere kindje enorm. Hij is somber en terwijl de rest lekker loopt te kletsen, kijkt hij een beetje eenzaam voor zich uit. Ondertussen komen de onbekenden en bekenden steeds dichter bij elkaar en beginnen ze een groep te vormen.

Jump Running GIF - Find & Share on GIPHY

Jody needs a peptalk

Steven speelt voor psycholoog, hij weet waar Jody doorheen gaat. De vrouw van Steven is ook zwanger en een week later dan de vrouw van Jody uitgerekend. Jody had gewoon even een flinke peptalk nodig en daar is Steven de perfecte guy voor.

Do It Reaction GIF - Find & Share on GIPHY

Bye, bye…

Het is tijd voor de eilandraad. Wie gaat eruit? Jody? Stijn? Dominique of iemand heel anders? Nicolette geeft Jody de kans om uit de competitie te stappen omdat hij enorme heimwee heeft. Hij kiest voor zijn gezin en verlaat Expeditie (zonder dat hij weggestemd werd, net als 5 anderen…). Hierdoor hoeft de rest niet meer te stemmen en komen we er dus niet achter hoeveel stemmen wie had…

Good Bye GIF - Find & Share on GIPHY

Beeld: RTL 5

Lees ook onze andere highlights!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat vind jij van Jody zijn keuze?

Gerelateerde artikelen