Yes, het was gisteren weer tijd voor je favo programma: Expeditie Robinson! Wij hebben alle highlights voor je op een rijtje gezet. Let op, het artikel bevat heel veel spoilers…

Girlstalk
Oh no… Stijn en Nienke voelen dat de sfeer anders is en willen een plan bedenken om Steven en Greg te overtuigen veel stemmen op Do in te zetten. Gaat het ze lukken?

Secret Chat GIF by AnimatedText - Find & Share on GIPHY

 

Post
Op Finalisteneiland genieten Loiza en Robin van een yummie ananas. Totdat zij een brief krijgen, ze moeten naar een berg toe lopen voor een verrassing. Zouden ze tegen elkaar moeten battelen?

Design Love GIF by lironrash - Find & Share on GIPHY

Pak de tissues er maar bij
Ook het andere eiland krijgt post. Iedereen krijgt een brief van thuis. OMG, tears everywhere! De brieven zijn zo cute.

Sad Spongebob Squarepants GIF - Find & Share on GIPHY

Schiet maar (niet) raak
Na veel emotie is het tijd voor de proef. De kandidaten moeten met een katapult drie glazen kapotschieten. Klinkt makkelijk, toch Jan? Of toch niet?! Jan is twee keer schutterkoning van Dijkerhoek geweest, maar wist geen glas te raken, oeps! Steven wist de proef te winnen.

The Bachelorette Ugh GIF - Find & Share on GIPHY

Let the battle begin
Steven, die naar winnaarseiland mocht, moet iemand uitdagen om tegen te battelen. De boy kiest voor Robin. Ze worden vastgebonden aan een elastiek en moeten verderop staven pakken, superheavy! Opnieuw wist Steven te winnen en moest Robin terug naar het andere eiland, arme jongen! Zeg maar dag tegen Winnaarseiland.

Angry D&D GIF by Hyper RPG - Find & Share on GIPHY

‘Je ass safen’
Stijn en Dominique voelen een van hen naar huis moet. Daarom proberen zij alles op alles te zetten om zo veel mogelijk stemmen te verzamelen. Wie oh, wie moet de expeditie verlaten?

Happy Go Team GIF by @SummerBreak - Find & Share on GIPHY

Zenuwslopend
En dan is het tijd om te stemmen. Zal iedereen zich aan de gemaakte afspraken houden? Er zijn heel veel stemmen ingezet. Helaas is het Stijn die de expeditie moet verlaten, er zijn maar liefst 13 stemmen op haar ingezet, OMG!

Nervous Chewing Gum GIF - Find & Share on GIPHY

Beeld: RTL/Giphy 

Lees ook: