Yes, gisteren was weer een awesome aflevering van Expeditie. Vol met ruzies, gezeur en natuurlijk ook vette proeven. Lees hier de highlights van aflevering 4. #yourewelcome

Work it!
Jody vindt het leuk dat hij moet werken voor zijn eten. Go Jody! Daar kunnen zeurende Aisha en always duttende Josylvio nog iets van leren. Aisha is uitgekookt (van niks doen) en ook Josylvio is weer toe aan een dutje (hij is moe van het niks doen). OMG, wat kunnen deze twee zeuren zeg!

Complain Bobs Burgers GIF - Find & Share on GIPHY

Kapiteinsduel
Spannend, het derde kapiteinsduel! Hangen aan een rekstok en wie als langste volhoudt wint. Klinkt simpel toch? Donny geeft snel op en valt met een plons in het water. De strijd gaat tussen Tony en Gwenda. Tony heeft het zwaar, maar heeft geluk dat Gwenda haar stang verkeerd opnieuw pakt waardoor ze in het water valt. Stijn is extreem happy met de winst.

Happy Scream GIF by RTL 5 - Find & Share on GIPHY

Proeftijd
Twintig minuten aan een touwtje hangen, klinkt easy toch? De eerste vijf minuten kijken de teams dan ook de aap uit de boom, maar op een gegeven moment wordt het toch wel moeilijker. Het lijkt wel een beetje op Domino Day. De laatste twee minuten is het twee voor de onbekenden en vier van Kamp Zuid. Uiteindelijk glijdt heel Team Zuid een minuut voor de finish naar beneden…

Wonder Girls Reboot GIF - Find & Share on GIPHY

Kun je ook iets anders dan zeuren?
Wij denken van niet. Josylvio kan niks anders doen dan heel de dag zeuren en dutjes doen… Hij heeft heimwee en dus vraagt hij zijn teamgenoten of ze op hem willen stemmen tijdens de eilandraad. Na zes dagen is hij al ready om naar huis te gaan.

Justin Timberlake What GIF - Find & Share on GIPHY

Gezellig gesprek
Loiza spreekt Tony aan op zijn ‘haantjesgedrag’. ‘Het is niet alleen jouw ding. We doen dit als team en ik weet dat je alles wilt doen, maar je gaat de boel verstikken zo. Tony antwoord met: ‘Nee, je moet niet uit je nek lullen.’ Okay, thanks for the good talk Tony…

Mrw GIF - Find & Share on GIPHY

Don’t mess with Corry
Aisha gaat tekeer tegen Corry, want Corry zat te dicht bij de hangmat van Aisha… ‘Tis bij Aisha elke keer wat.’ Inderdaad Corry! Maar Aisha is het daar niet mee eens, ze gaat even de boel opstoken. Want volgens haar praten mensen achter Corry haar rug. ‘Maar niet met zo’n grote bek.’ reageert Corry gevat. #teamcorry

Lilo And Stitch Fight GIF - Find & Share on GIPHY

I was Aisha
Voor Aisha is Expeditie nu ook klaar na deze fight… Corry: ‘Ik denk dat het ‘t beste is als jullie mij gewoon weg stemmen, want dat wilden jullie toch.’ Hmm, Corry, Aisha en Josylvio willen naar huis. Dat klinkt als een gezellig boel, right?! Niet veel later wordt Aisha opgehaald met de boot om naar huis te gaan. Bye bye!

Bye Bye Riverdale GIF - Find & Share on GIPHY

Stemmen maar
Aangezien Josylvio graag naar huis wil, stemt iedereen op hem. Maar OMG, plottwist! Omdat Aisha vrijwillig naar huis is gegaan mag hij blijven en krijgt hij tijdens de volgende Eillandraad sowieso één stem tegen. Josylvio neemt deze kans niet: ‘Ik ben al met mijn hoofd in Nederland man.’ En zo verdwijnt ook Josylvio terug naar Nederland.

Expeditie Robinson Hug GIF by RTL 5 - Find & Share on GIPHY

Cliffhanger much
Deze vierde aflevering eindigt met een cliffhanger: ‘Pak al jullie spullen, want sommigen van jullie komen niet meer terug.’ Ohoh! In de volgende aflevering zullen er twee teams van zeven gevormd worden. We can’t wait!

Beeld: RTL en Giphy

Check ook onze andere highlights!