Yay, gisteren was Expeditie Robinson weer op televisie. Bekijk hier de highlights van misschien wel de meest bizarre aflevering ooit. OMG!

Zeg maar dag

Huh, Kamp Noord en Kamp Zuid krijgen een brief. Zij moeten met z’n allen het kamp verlaten, en komen misschien niet meer terug.. Say what?!

Ok GIF by kate spade new york - Find & Share on GIPHY

Kapiteinsduel
Captains Tony en Donny moesten een superenge proef doen. Gelukkig zijn de boys niet claustrofobisch, want jeetje wat is deze proef heftig! De twee moesten in een kooi in het water hangen, terwijl de kooi zich steeds verder vulde met water doordat het vloed werd. Tony wist uiteindelijk het duel te winnen. Go Tony!

Connie Britton Panic Attack GIF by Nashville on CMT - Find & Share on GIPHY

Mixje Zuid en Noord
Winnaar Tony mocht een nieuw team samenstellen. What?! Okay, dus Kamp Zuid bestaat niet meer.. Tony koos voor Donny, Steven, Greg, Jody, Stijn en Loiza. OMG, we zagen het niet aankomen dat er maar één kamp zou overblijven

What Confused GIF - Find & Share on GIPHY

Nog een eiland
Nienke, Cory en Johnny werden niet gekozen voor het nieuwe Kamp Noord. Zeg nou eerlijk, we hadden allemaal een brok in ons keel toen we stoere Nienke zagen huilen.
De ‘achterblijvers’ gingen naar Duivelseiland en moesten daar alles weer helemaal opnieuw opbouwen. Thank god voor Cory en haar knoopkunsten!

Do It Yes GIF by HiSmileTeeth - Find & Share on GIPHY

Duel
Het nieuwe Kamp Noord mag het meteen opnemen tegen Kamp Onbekend. De twee groepen mogen elkaars parcours eerst saboteren door verschillende hindernissen op de baan te leggen. Daarna moesten ze proberen een kist erdoorheen te tillen. De tactiek van Kamp Onbekend zorgde ervoor dat ze wéér een proef wonnen.

Happy Expeditie Robinson GIF by RTL 5 - Find & Share on GIPHY

Bondjes everywhere
Greg denkt dat hij eruit gestemd gaat worden en sluit met het oude Kamp Zuid een bondje om captain Tony eruit te stemmen. Maar huh, een paar minuten later sluit hij met Tony een bondje om Donny eruit te stemmen. Snap jij het nog?

Alison Brie Omg GIF - Find & Share on GIPHY

Eilandraad
Wij zaten op het puntje van onze stoel, want op wie gaat Greg nou stemmen? Expeditie weet het zo spannend te maken dat het 3-3 is voor Don en Tony. En de laatste stem is voor.. Helaas hottie Don, deze stem is voor jou. Jij moet het eiland verlaten. #crying

Good Bye GIF - Find & Share on GIPHY

Twist after twist
Op dit moment viel letterlijk iedereen zijn/haar mond open. Donny was eruit gestemd en captain Tony wilde graag wat zeggen. Hij geeft dit avontuur op en wil graag naar Nederland. Uhm, OMG, wat zeg je nou? Dat zag niemand aankomen!

Shocked Oh My God GIF by This Might Get - Find & Share on GIPHY

Beeld: RTL/Giphy

Lees ook onze andere highlights: