Yes, het was gisteren weer tijd voor je favo programma! Wij zetten weer alle highlights voor je op een rijtje. Let op, het betreft heel wat spoilers.

Gaan we weer
De aflevering is nog maar net begonnen of Robin en Laurie besluiten even cassave te plukken. Jaja, bespreken wie jullie eruit gaan stemmen, zal je bedoelen?!

Secret 90S GIF - Find & Share on GIPHY

Kletsnat
Het heeft in Thailand de hele nacht geregend waardoor het moeilijk is om in slaap te vallen. Maar een nog groter probleem, alles is kletsnat daardoor er bijna geen vuur gemaakt kan worden..

Raining African Cats GIF by Nat Geo Wild  - Find & Share on GIPHY

Geen opgevers
In elk kamp is er moeite met het maken van vuur. Maar niemand geeft op, want er komt waarschijnlijk een proef aan dus de kandidaten moeten eten! In elk kamp krijgen ze het uiteindelijk voor elkaar om vuur te maken, yay!

Excited Come On GIF by MLB - Find & Share on GIPHY

‘Effe’ puzzelen
Kamp Noord en Kamp Onbekend worden, met hun buikje vol, naar de proef gebracht. De proef staat in het teken van communiceren en samenwerken. Er moet gepuzzeld worden, in het water. Kamp Noord weet deze proef te winnen, YES!

Happy Expeditie Robinson Sticker by RTL 5 for iOS & Android | GIPHY

Duivels
Corry en Johnny vermaken zich eigenlijk wel prima op Duivelseiland. De twee werken goed samen en weten elke keer lekker eten klaar te maken. Corry heeft echte snake eyes, want alles wat eetbaar is ziet zij meteen. Zoals een grote tros bananen en een lekkere krab. #corryking

Snake GIF by Rafahu - Find & Share on GIPHY

Machtpositie
Laurie, Ozzy, Robin en Dominique zijn een hecht clubje in Kamp Onbekend. Dus Jan en Sandra hebben een sterk vermoeden dat zij het doelwit zijn van de eliminatie. Daarom gaan ze beiden langs de vier teamgenoten om te vragen op wie ze gaan stemmen.

Regina George We Were Best Friends In Middle School GIF - Find & Share on GIPHY

A note for Cor en John
De twee kandidaten op Duivelseiland krijgen een proef. Ze moeten tegen elkaar strijden. Eén van hun zal vanavond nog in het vliegtuig naar huis zitten. Ze moeten een puzzel oplossen, terwijl ze ook een flipperkast in de gaten moeten houden. #spannend Johnny wist deze proef te winnen. Bye lieve Corry, je was geweldig.

Pitch Perfect Bai GIF - Find & Share on GIPHY

 De eliminatie
Wie zal Team Onbekend verlaten? Expeditie Robinson weet het weer spannend te maken want het staat 2-2 voor Jan en Sandra, uiteindelijk is het toch Sandra die the game moet verlaten, so sad!

Expeditie Robinson Lol GIF by RTL 5 - Find & Share on GIPHY

Beeld: Giphy.com/RTL

Lees ook de andere highlights: