Yas, gisteravond was het weer Expo-tijd! Wij hebben de leukste highlights weer voor je op een rijtje gezet.

Samensmeltingsdiner

Yeah! De expeditieleden die de proef gehaald hebben, zijn door naar de samensmelting. En dat betekent… DINEREN! Dikke burgers, borden met noedels en glazen wijn worden geserveerd. Na dagen zonder ‘lekker’ eten kunnen de survivors eindelijk bulken! Of het verstandig is om je helemaal vol te eten, is een andere vraag…

Fake friends

Laurie ziet haar teamgenoten na de samensmeltingsproef gelijk mixen met de BN’ers. Hier is ze niet zo blij mee, want ze denkt nu dat ze niemand kan vertrouwen. Een beetje overdreven misschien?

Evenwicht

Het lijkt Nienke Plas maar niet te lukken om over de evenwichtsbalk te lopen. Als ze eindelijk voor het eerst de balk over is, glijdt Gregory uit en bots haar per ongeluk omver. Oeps! Door haar evenwichtsprobleem moet ze weer back to Duivelseiland naar papa Johnny.

Wel of geen eetproef

We werden allemaal even in de zeik genomen toen Nicolette ineens met borden met deksels op Duivelseiland aankwam. Allemaal dachten we: een vieze eetproef! Maar toen de deksels omhoog gingen, bleek het gewoon spaghetti en kip te zijn en andere yummy food!

Stay awake

Nienke is de loser, maar ook weer de winner van deze aflevering. Na haar verlies tijdens de samensmeltingsproef moet ze de strijd aan gaan met John op Duivelseiland. Het is een niet-slaapproef die vijf uur duurt! Om het moeilijker te maken, moeten ze beide een arm strekken en een balletje vasthouden. Wie als eerst de bal loslaat verliest. Helaas voor Johnny verzuurde hij als eerst. Maar wat een strijder!

Een nieuw bondje?

Ozgur, Steven en Jody lijken het wel erg gezellig te hebben na het dinertje. Zouden zij een nieuw bondje gaan vormen?

Finalisteneiland

Robin werd eerste bij de samensmeltingsproef  en vertrekt in z’n eentje naar Finalisteneiland! Op het eiland is al een klein dak gebouwd waar hij onder kan slapen. Wij zijn heel benieuwd hoe dit verder gaat verlopen!

Beeld: Giphy/RTL

Lees ook onze andere highlights: