expeditie robinson

Highlights Expeditie Robinson aflevering 9

Yes, het was gisteren weer tijd voor je favo programma! Wij zetten weer alle highlights voor je op een rijtje. Let op, het artikel betreft heel wat spoilers!

So sick
De kandidaten hebben in de vorige aflevering kunnen genieten van het samensmeltdiner. Sommigen hebben iets te veel gegeten en dat voelen zij de volgende dag goed. Zo laat Greg weten dat hij diarree heeft en heel de nacht heeft overgegeven. En ook Loiza heeft niks binnen kunnen houden. Dat is niet echt een pretje.

Gross James Van Der Beek GIF - Find & Share on GIPHY

Broken heart
Stoere boy Jody breekt al onze harten wanneer hij zijn emotionele kant laat zijn. De boy heeft het zwaar. En wat hadden wij het met hem te doen. Hij denkt de hele tijd aan zijn kindje en zijn zwangere vrouw. Het voelt als een zwarte wolk boven hem.

Sad Tears GIF by SpongeBob SquarePants - Find & Share on GIPHY

De proef
Het is tijd voor de eerste individuele proef. Het zag er ingewikkeld uit. De kandidaten moeten puzzelstukken verzamelen via een ingewikkelde constructie. Ozzy ging als een speer. De boy had 3-4 minuten voorsprong, maar helaas, puzzelen is niet zijn sterkste kant. Dominique is juist goed is puzzelen en wint de proef. Stiekem waren we allemaal een beetje verbaasd.

Say What Weird Al Yankovic GIF - Find & Share on GIPHY

Keuzes
Dominque mocht naar Robin op Finalisteneiland. Zij kreeg de keuze: of in je eentje daarheen met een extra stem of twee andere en een fruitschaal meenemen naar Finalisteneiland. Dominique koos voor een extra stem. Was dat wel zo slim?

Cant Take It Kill Me GIF - Find & Share on GIPHY

Tijd voor bondjes
Gaat de sterkste speler of de zwakste speler eruit? De BN’ers vormen nog altijd een team en ook de onbekenden zijn een bondje. Maar zij zijn in minderheid, en nu helemaal omdat Dominique en Robin op een ander eiland zitten…

Golden Girls Reaction GIF - Find & Share on GIPHY

Extra stemmen
De ene heeft meer stemmen dan de ander. Jody twijfelt om al zijn stemmen in één keer in te zetten… Wat zal hij doen?

Julianne Hough Dwts GIF by Dancing with the Stars - Find & Share on GIPHY

Eilandraad
Het is tijd om te stemmen. De eerste twee stemmen zijn voor Greg, waarvan een zwarte stem omdat hij de proef verloor. Ook Steven krijgt een stem. Maar helaas, de rest van de stemmen zijn voor Ozzy. Goodbye strijder!

Goodbye GIF by BJ The Chicago Kid - Find & Share on GIPHY

Twist
Aan het eind van de aflevering zien we dat Ozzy heeft gevraagd of iedereen op hem wil stemmen. Laurie zou gezegd hebben dat ze hem niet meer vertrouwt en dat deed Ozzy heel veel pijn en wilde daarom naar huis. Eerlijkheid en vriendschap vond hij belangrijker dan winnen. Isn’t he cute?!

Baby Lol GIF by San Diego Zoo - Find & Share on GIPHY

Beeld: RTL en Giphy

Lees de andere highlights: 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij de aflevering gezien?

Gerelateerde artikelen