Wie kent ze niet? De hunks van The Sweet Life Of Zack and Cody en The Sweet Life On Deck. Jarenlang speelde de tweeling in de Disney-series en met succes! Hoewel de serie in Nederland soms nog op tv is, heeft Amerika het laatste seizoen van de twee series al lang uitgezonden. Hoe zou het nu zijn met deze boys?

Hoewel een aantal Disney-sterren soms een flinke meltdown heeft (lees: Amanda Bynes), heeft de tweeling hier absoluut geen last van. Deze boys bewijzen het tegendeel, zij laten zien dat je, ook als je famous bent, een goede toekomst kunt opbouwen.

Weg bij Disney
Een tijd geleden kwam het schokkende nieuws dat Cole en Dylan weg zouden gaan bij Disney! Ze wilden graag een eigen serie maken en regisseren bij Disney, maar toen ze hun idee voorlegden, werden ze compleet uitgelachen. Dat konden de boys absoluut niet waarderen, dus ze besloten vaarwel te zeggen tegen Disney Channel. Buitenstaanders vonden dit een superstoere actie.

Toekomst
Op dit moment zitten beide boys op de universiteit van New York. Daarmee zijn ze de enige Disney-sterren die ooit op de Universiteit hebben gezeten! Wauw! Cole, die inmiddels lange lokken rockt, studeert Archeologie en Antropologie en Dylan studeert Videogame Design en is van plan in de toekomst zijn eigen videogame uit te brengen. Ze zijn dus leuk Ên slim!

Goede doel
Verder zijn ze ook nog eens ambassadeurs van The Koyama Foundation. Deze stichting zet zich in voor het samenbrengen van de Amerikaanse en de Japanse cultuur. Ze vinden het belangrijk dat Amerikaanse en Japanse jongeren elkaars gewoontes en gebruiken kunnen accepteren. Kort geleden zijn de boys zelfs naar Japan geweest voor hun foundation. Cole en Dylan zitten dus absoluut niet stil en werken hard aan hun toekomst.

Wij vinden de twins in ieder geval helemaal te gek!