disney, series Disney+ disneyland sportieve evenementen disney+ 2020

Je kunt nu ook hardlopen in Disneyland Parijs

Hou je van hardlopen en word je happy van alles in Disneyland? Dan komt er een droom voor jou uit: Disneyland komt met hardloopevenementen!

Hardlopen in Disneyland

24 tot en met 27 september vindt het Disneyland Paris Run Weekend plaats. Het andere sportieve evenement is de Disneyland Paris Princess Run en vindt plaats van 8 tot 10 mei 2020. Het is het eerste hardloopevenement waar gasten aan kunnen deelnemen met hun vrienden en familie. Tijdens het hardlopen worden deelnemers toegejuicht door Disney-figuren en krijgen bij de finish een exclusieve medaille en souvenir. Te leuk!

Prinsessen run

Het thema voor de deelnemers die meedoen aan Disneyland Paris Princess 5K op zaterdag 9 mei, is Diep In De Zee in het hart van de Disneyparken. De vijfkilometerafstand staat in het teken van Ariel, De Kleine Zeemeermin. De jongste deelnemers kunnen meedoen met de runDisney Kids. Hierbij zijn er afstanden van 100m, 200m en 1 km. Ook hier zijn er Disney-figuren, zoals de muizen van Assepoester en de wasbeer van Pocahontas, die de deelnemers naar de finish helpen. Cute!

Op zondag 10 mei kunnen deelnemers meedoen aan de Disneyland Paris Princess 8K van Belle en het Beest. Verder is er een challenge van Assepoester, omdat ze 70 jaar wordt. Bij de Cinderella Challenge 13K kunnen deelnemers twee afstanden voor volwassenen lopen. De deelnemers die meedoen aan deze challenge ontvangen een nieuwe, extra medaille. Ga jij naar Disneyland?

Beeld: Unsplash

Lees ook:

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met wie ga jij naar Disneyland?

Gerelateerde artikelen