Bieberfans opgelet! Scooter Braun, de manager van JB, doet een boekje open over Justin zijn drank- en drugsgebruik in het verleden. Inmiddels gaat het gelukkig goed met de boy, maar dat was zeker niet altijd het geval.

Angst
Scooter Braun vertelt zijn verhaal. β€˜Er was een tijd dat ik elke nacht ging slapen met de vrees of hij er de volgende ochtend nog wel zou zijn. Ik dacht dat hij dood zou gaan en er alleen maar rotzooi in zijn lijf aangetroffen zou worden.’ Wow, heftig!

Dit speelde zich af in 2014, het jaar dat het echt niet goed ging met The Biebs. Dit jaar werd hij opgepakt omdat hij dronken aan het rijden was en ook bekogelde hij het huis van zijn buurman met eieren. Keer op keer wist Justin het nieuws te bereiken door verkeerde dingen te doen.

Alles op de rails
Uiteindelijk zag de hunk in dat hij verkeerd bezig was en wilde veranderen. Op een dag werd hij wakker en belde hij zijn manager. Hij vertelde dat hij wilde veranderen.

Zoals iedereen weet is Justin inmiddels verloofd met Hailey Baldwin #crying. Het lijkt erop dat hij alles nu rustiger aandoet, en daar zijn we maar al te blij mee. JB, wij kunnen niet zonder jou!

Lees ook: