Rajacenna is one lucky girl! Ze mocht afgelopen zondag Justin Bieber ontmoeten. Ze heeft een hele mooie tekening van hem gemaakt en die mocht ze aan hem geven. Justin vond het prachtig!

Voor dat hij het podium op ging voor zijn concert mocht tekenwonder Rajacenna haar potloodtekening aan JB geven. Justin reageerde heel enthousiast. 'Heb jij dit getekend?' vroeg hij vol verbazing. 'Dat is ongelofelijk!'. 'Hoe lang heb je erover gedaan?' vroeg hij Rajacenna, waarop zij vertekde dat ze er vier á vijf uur mee bezig is geweest.

Justin voelde zich zeer vereerd dat hij op zo'n realistische manier was neergezet op papier en wilde de tekening graag mee naar huis nemen. Zelfs de bodyguards waren erg onder de indruk en bevestigden dat zij er persoonlijk voor zouden zorgen dat de ingelijste tekening in perfecte staat het huis van de 17-jarige zanger zal bereiken.

Rajacenna werd vorig jaar bekend door een YouTube-filmpje, waarin de totstandkoming van de tekening van Justin Bieber te zien is. Bekijk het filmpje hier.