celeb verliefd De vloer is lava God Justin Bieber videoclip kaartverkoop justin bieber kijkt naar kookpprogramma van ex selena gomez- justin bieber muziekvideo justin bieber heeft nieuwe tattoo justin bieber nieuwe muziek jastin bieber crocs Justin Bieber grammy

Justin Bieber wil zoveel mogelijk kinderen

Cute, als het aan megahunk Justin Bieber ligt, komt er een hele stam aan mini-Biebers op de wereld. In de Amerikaanse talkshow van Ellen DeGeneres doet de zanger een boekje open over zijn grote kinderwens.

Lees ook: Uit onderzoek blijkt dat kinderen met een zeurende moeder slimmer worden

Daddy Justin

De wereldberoemde zanger zou het liefst nu al een gezin willen starten, maar volgens hem is zijn liefje Hailey daar nog niet helemaal klaar voor. ‘Hailey wil nog wat dingen bereiken en ik denk dus dat ze er nu nog niet aan toe is. Ik vind dat helemaal oké’, vertelt hij. 

Lees ook: Justin Bieber klaagt over zijn Grammy-nominaties

Een stam aan Biebers

Hoeveel mini-Biebers er straks rond zullen lopen ligt ook aan zijn vrouw: ‘Ik wil zoveel kinderen als dat Hailey is bereid eruit te persen’, grapt Justin tijdens het interview. ‘Het is haar lichaam, dus we krijgen er zoveel als zij wil.’ Wij kunnen in elk geval niet wachten op hun first babynews!

Lees ook: Dit is waar Monster van Shawn Mendes en Justin Bieber over gaat

Beeld: Instagram @justinbieber / Bron: Shownieuws.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen