Love Yourself, Sorry, What Do You Mean?… Zet de radio aan en je hoort vast en zeker één van deze superhits voorbijkomen. Yep, Justin Bieber is back én hoe! Met zijn nieuwe songs doet hij hard zijn best om een beetje van zijn bad boy-imago af te komen, maar of dat ook echt gaat lukken… Zijn acties laten soms heel iets anders zien. Zegguh… JB, wat bedoel je nou eigenlijk?

#1. Where Are Ü Now
Wat doe je als het publiek bij een show je niet bevalt? Dan loop je toch gewoon weg! In oktober morste een fan van Justin wat drinken op het podium. De zanger wilde dit opruimen, maar had daar niet genoeg ruimte voor. En tja, met een plasje dat in de weg ligt, kun je echt niet zingen. JB verliet geërgerd het podium en kwam niet meer terug. Het was niet de enige keer dat Justin eerder dan gepland een optreden stopte, want de dag ervoor was hij ook al weggelopen uit een interview voor de Spaanse radio. Justin bood later nog wel zijn excuses aan via Instagram. Hij zei dat hij te moe was door zijn drukke schema en daardoor geïrriteerd raakte.

#2. Children (nou ja… broertje en zusje)
Gelukkig kon Justin een beetje tot rust komen bij zijn familie. Hoe druk hij het ook heeft, voor zijn halfzusje Jazmyn en halfbroertje Jaxon maakt hij altijd tijd. Zelf zegt hij dat hij een rolmodel voor ze wil zijn en ze wil leren om een zo goed mogelijk mens te worden. Dat levert in elk geval superveel cute Instagrampics op! 

#3. Mark READ My Words… 
Eind november vorig jaar werden ze weer even samen gespot in een bar: knipperlichtlovers Selena en Justin. Toch lijkt Selena inmiddels weer helemaal done te zijn met JB, want in een recent interview zei ze dat ze er meer dan klaar mee was om het ooit nog over hem te hebben. Oei, JB, what happened?

Lees ook: Leukste boy van 2015

#4. What Do You Mean?
In november was Biebs dus nog even met Selena, maar begin oktober werd-ie gesport met Kourtney Kardashian, die maar liefst 15 (!) jaar ouder is. Eerst hielden ze allebei vol dat hun relatie puur vriendschappelijk was, maar in december leek er toch meer aan de hand. Voor even dan, want in januari was Justin alweer veel samen  te vinden met Hailey Baldwin. Selena, Kourtney, Hailey… what do you mean, Justin? 

#5. I'll Show You… mijn… uhh je weet wel… 
Stel: je bezoekt een heel beroemde, oude ruïne in Mexico. Wat doe je dan? Nou, je laat gewoon je broek zakken en maakt een mooie selfie van jezelf down under. Yep, begin dit jaar werd de blonde superster om deze reden zonder pardon weggestuurd uit Maya-stad in Mexio. Ruïnes in deze stad zijn superbelangrijke erfgoeden, dus daar wordt van iedereen respect voor gevraagd. Tja, ook niet echt een handige actie, toch Jus?  

Lees ook: De leukste boys uit tv-series

#6 Sorry
Ja, veel van Justins acties waren het afgelopen jaar niet echt handig. Vindt-ie zelf gelukkig ook, want op 29 januari postte hij een videoboodschap, waarin hij ‘sorry’ zei tegen zijn fans. In de video vertelt Justin dat het niet altijd makkelijk is om als kind al een ster te zijn, maar dat hij vanaf nu beter zijn best gaat doen om zich goed te gedragen. Aaah cute! Nu maar hopen dat het lukt.