Liefdesverdriet kan veel met je doen, maar Justin Bieber lijkt het extra zwaar te hebben. Sinds zijn break-up met Selena Gomez vertoont hij superraar gedrag. Zo werd hij met gasmasker gespot en kwam hij te laat bij zijn eigen concert. Daar komt bij dat hij na zijn laatste optreden is ingestort…

Ingestort
Tijdens het optreden kregen de Beliebers te horen dat Justin zich niet goed voelde. Hij werd backstage onderzocht en kreeg van de dokter te horen dat hij beter kon rusten. Maar JB wilde per se de show afmaken en onder luid applaus ging hij het podium weer op. Misschien was het niet al te slim om toch door te gaan, want toen hij klaar was, viel hij achter de schermen flauw. Hij werd afgevoerd naar het ziekenhuis. Later postte hij een foto op Instagram en twitterde hij: ‘Bedankt voor alle liefde, ik heb de beste fans in de wereld. Nu uitzoeken wat er is gebeurd’.

Gamen
Hoewel Justin dol is op zijn fans, liet hij ze tijdens zijn concert op maandag 2 uur wachten. Hij zou te laat zijn opgestaan en druk bezig zijn geweest met gamen. Justin zegt zelf dat het voorprogramma eigenlijk langer zou duren, dus dan zou hij ‘maar’ 40 minuten te laat zijn. Na het optreden had hij een Meet & Greet met een fan, maar die heeft hij maar 10 seconden gesproken en afgesnauwd. Misschien voelde Justin zich toch een beetje schuldig over alles, want bij het volgende optreden begon hij een halfuur eerder.

Gasmasker
Niet alleen qua carrière vertoont Justin rare trekjes, dit is ook te zien in zijn kledingstijl. Justin is namelijk gespot met een gasmasker. Waarom hij dit droeg is een raadsel. Er gaan geruchten dat hij niet tegen de smog in Londen kan en dat hij het trendy vond staan. Van ons mag hij het masker gerust thuislaten!