Katy Perry eerste kindje- katy perry depressie en suicidale gedachten

Katy Perry praat over depressie en suïcidale gedachten na breuk

Katy Perry vertelt dat ze na haar break met lover Orlando Bloom struggelde met een depressie en zelfs suïcidale gedachten had…

Katy Perry depressie

Toen Katy Perry en bekende acteur Orlando Bloom een relatie kregen in 2016 waren ze stapelverliefd op elkaar. De relatie liep toch stuk en Katy heeft het na een jaar uitgemaakt. Ze had gehoopt dat het album dat ze daarna uitbracht haar zelfvertrouwen terug zou brengen, maar dat bleek niet zo te zijn. Ze vertelde ook in het interview met SiriusXM Radio dat ze na de break-up mentaal instortte. Als buitenstaander leken haar leven en carrière uitstekend te gaan, maar Katy Perry raakte in een depressie, zo diep dat ze zelfs overwoog haar leven te beëindigen. 

Verloofd en zwanger

Katy Perry is blij dat ze deze periode van depressie heeft meegemaakt, ondanks de suïcidale gedachten, want die periode leerde haar hoe ze dankbaar moest zijn voor alle belangrijke momenten en mensen in haar leven. En gelukkig kwam het tussen Katy Perry en Orlando Bloom allemaal weer goed, want ze zijn inmiddels verloofd en Katy is hoogzwanger van hun eerste kindje samen!

Denk jij aan zelfmoord? Neem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via 113 of 0800-113 (gratis) of de chat.

Lees ook:

Beeld: Instagram @katyperry / Bron: Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen