katy perry dochtertje stalker

OMG: Katy Perry vreest voor haar leven door stalker

Katy Perry heeft een stalker. De zangeres doet er alles aan om haar pasgeboren dochter Daisy, haar 9-jarige bonuszoon Flynn en verloofde Orlando Bloom te beschermen. Volgens nieuwswebsite The Blast, heet de stalker waarschijnlijk William en kwam hij zonder toestemming op het privéterrein van Katy en Orlando. Ieh, creepy!

Katy Perry is doodsbang voor haar stalker

Katy Perry kent haar stalker niet. Uit rechtbankdocumenten, die The Blast in handen heeft gekregen, blijkt dat de stalker geen bekende is. ‘Ik heb nog nooit van hem gehoord, hij is een complete vreemde voor mij. Maar hij betreedt de grond waarop ik woon, stalkt me en bedreigt mijn gezin. Daarom wil ik een omgangsverbod,’ zegt Katy over haar stalker.

De stalker van Katy Perry is op 8 september over het hek van haar tuin gesprongen. Op dat moment was de zangeres thuis, samen met Orlando en hun baby Daisy. Via sociale media zegt Katy: ‘Hij heeft op Twitter laten weten dat hij Orlando’s nek wil omdraaien. Ik vrees voor mijn leven, voor Orlando’s leven en vooral voor de levens van onze kinderen. Ook vrees ik voor onze familie en vrienden.’ Wij wensen Katy, Orlando en de kids veel sterkte!

Lees ook:

Bron: RTL Beeld: Instagram @katyperry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen