hack nieuwe iphone whatsapp instagrambio lezen zonder ander ziet typfouten WhatsApp videobellen verkeerd doen digitale borderellen iphone-gewoonte heeft geen zin gehackt via Houseparty samen zijn apps game app gratis game apps hack Hyves-profiel Whatsapp verslaafd appen groepsapp instaverslaafd

Komt de nieuwe iPhone 12 zonder oordopjes en oplader?

Volgens analist Ming-Chi Kuo gaat Apple stoppen met het standaard leveren van oordopjes en een oplader bij de nieuwe iPhone 12-modellen. Wait, whut? Dít is dus de reden.

Nieuwe iPhone 12

Waarschijnlijk wil Apple met deze aanpassing de kosten verlagen en wijzen op de voordelen voor het milieu. Ze stoppen mogelijk met het maken van de huidige opladers (met een capaciteit van 5 en 18 watt) en gaan in plaats daarvan losse oplaadblokken (met een capaciteit van 20 watt) verkopen. Ook zitten de oortjes met draad binnenkort misschien niet meer standaard bij je nieuwe telefoon.

When?

Als we de roddels mogen geloven, wordt de nieuwe iPhone 12 in september gepresenteerd. Het zal een telefoon worden die compleet draadloos is en dus ook geen oplaadpoort meer heeft. OMG, dat zou wel verklaren waarom Apple stopt met het standaard bijleveren van oordopjes en een oplader. Dat wordt wennen, girls!

Lees ook:

Beeld: 123RF / Bron: CosmoGIRL!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen