Lady Gaga wordt al jaren de Queen of Pop genoemd, maar nu lijkt ze van haar troon te worden gestoten door Katy Perry. Katy staat met haar single Roar in 60 landen op nummer 1, terwijl Gaga’s Applause maar in 7 landen op de eerste plek staat. Auch! Welke song vind jij het beste?

Lady Gaga – Applause
Lady Gaga is weer terug van weggeweest. De nieuwe song van Lady Gaga zou eigenlijk pas 19 augustus uitgebracht worden, maar omdat de single in slechte kwaliteit was uitgelekt, besloot ze het nummer een paar dagen eerder uit te brengen. Wat wij natuurlijk helemaal niet erg vinden! In de track zingt Lady Gaga dat ze leeft voor applaus. Wat denk jij, verdient Gaga een groot applaus voor deze song?

Katy Perry – Roar
Op 12 augustus kwam het nummer Roar van Katy Perry's nieuwe album Prism uit. Met dit nieuwe album wil Katy de wereld laten zien dat ze niet meer de oude slagroom spuitende Katy is, maar een nieuwe, stoerdere Katy. Als je goed naar liedje luistert hoor je Katy zeggen: ik ben een kampioen en je zult mij horen brullen, harder dan een leeuw. Vind jij dat het haar gelukt is om met deze single de nieuwe Katy te laten zien?