Heb je de hunk Ryan Guzman al gespot in de film Step Up 4: Miami Heat? Why o why hebben we nog nooit eerder van deze lekkere boy gehoord? Dat komt waarschijnlijk omdat hij voor Step Up 4 nog nooit geacteerd heeft of zelfs een danspasje heeft gezet!

Audities
Voordat Ryan ging acteren, was hij model (dûh!) en deed hij veel aan vechtsport. Via een vriend hoorde hij over audities die gehouden werden voor Step Up 4. Hij zou eigenlijk auditie doen voor een kleine rol, maar werd uiteindelijk aangenomen voor de hoofdrol! Ryan: ‘Toen ik hoorde dat ik de hoofdrol kreeg, gingen er wel twaalf verschillende emoties door mij heen. Ik huilde en lachte tegelijk.’

Dansen
Maar niet alleen acteren was helemaal nieuw voor Ryan, ook het dansen was een uitdaging. ‘Ik kan niet tippen aan de rest van de dansers. Zij behoren tot de top van de wereld’, vertelt Ryan. Na wekenlang trainen en bikkelen, was de newbie ready om zijn dansmoves voor de camera te showen: ‘Ik wilde wel gezien worden, ik train niet voor niets zo hard. Zo kan ik mensen laten zien van: 'Hé, ik kan dit, hier sta ik.

Winnen
Step Up 4 draait nu in de bioscoop. Wil jij er graag heen? Girlz! geeft vijf goodiebags weg met daarin twee vrijkaarten, een badlaken en een tanktop.