De nieuwe MTV-serie Faking It is hotter dan hot. En de spelers nóg hotter… Wat dacht je bijvoorbeeld van deze cute boy, Gregg Sulkin? Hij speelt Liam in de serie en dat is eigenlijk al reden genoeg om het te volgen…

Disney ster
Zeven jaar geleden begon Gregg Sulkin te acteren in verschillende Disney-series, zoals Wizards of Waverly Place. Blijkbaar viel hij op, want zijn rollen werden steeds groter en groter… Zo speelde hij in 2012 in Pretty Little Liars en is hij nu te zien in MTV’s nieuwste hitserie Faking It. We like!

Sporty man
Gregg Sulkin was net als Liam superpopulair op zijn middelbare school. Hij vindt het heel leuk om te feesten, maar een avondje bankhangen is ook prima voor hem. Hij kijkt dan het liefst naar sportprogramma’s en wedstrijden. Deze cutie is een grote fan van het hockeyteam van Los Angeles en daarnaast is hij zelf ook regelmatig in de sportschool te vinden. Fitnessen en wandelen zijn helemaal his thing.  

Zijn voorkeur…
Gregg vindt het geweldig als een meisje kan koken en op een date kijkt hij het liefst een comedie. Op WhatsApp vindt hij het leuk als een meisje veel emoticons gebruikt. En wil je zijn aandacht? Gebruik dan veel hoofdletters!

Lees ook: Leuke boy – Ansel Elgort