Een nieuw jaar betekent ook een heleboel nieuwe films! Benieuwd welke er allemaal uitkomen? Wij hebben de allerleukste voor je verzameld.

Night At The Museum 2 – 5 februari 2015

Vond jij Night At The Museum een superleuke film? Dan hebben we goed nieuws! Dit jaar komt er eindelijk een vervolg. Larry en zijn museumvriendjes zijn in de Egyptische afdeling van een bekend museum in Londen. Hier moeten ze uiteindelijk een mysterie oplossen…

Insurgent – 12 maart 2015

Het tweede deel van Divergent! Tris moet haar gevecht tegen het gevaarlijke bondgenootschap voortzetten, voor haar samenleving ineenstort…
 

Pitch Perfect 2 – 15 mei 2015

Yes! Er is eindelijk een vervolg van het eerste deel van Pitch Perfect. Dit keer zien we Fat Amy en Beca in hun laatste jaar op school. Zal de film dit keer weer zo’n catchy nummer als de Cup Song hebben? 

Jurassic World – 11 juni 2015

22 jaar na de ramp in Jurassic Park is het eiland Isla Nublur omgebouwd tot een populair themapark met de naam Jurassic World. Mensen van over de hele wereld komen naar het park om oog in oog te staan met de dino’s die tot leven zijn gewekt met de DNA-methode uit de eerste film. Maar dan ontsnapt één van de dinosaurussen en valt hij bezoekers aan… Spannend!

Ted 2 – 26 juni 2015

Het (cute?) teddybeertje is back! Het verhaal is dan wel nog niet bekend, maar wat we wél weten is dat Amanda Seyfried en Morgan Freeman erin gaan spelen. We like! 

Magic Mike XXL – 2 juli 2015

Het is alweer drie jaar geleden dat Mike gestopt is als stripper en de overgebleven jongens staan nu ook op het punt ermee te eindigen. Als afscheid plannen ze een groots optreden in Myrtle Beach en vragen de legendarische Magic Mike om nog één keer op te treden. Onderweg naar hun laatste optreden stoppen ze in wat plaatsjes om proefoptredens te geven. Ze leren nieuwe mensen kennen en komen met nieuwe moves. Een film vol met cuties en instant hotness….

Minions – juli 2015

De minions zijn werkloos en depressief. Kevin, Stuart en Bob besluiten daarom op zoek te gaan naar een nieuwe meester. Een spannend avontuur start… Zal het ze lukken?

Maze Runner: Scorch Trials – 24 september 2015

Dit is alweer het vervolg op The Maze Runner! De boys zijn dan wel ontsnapt uit het doolhof, maar nu staat hen nog een veel grotere uitdaging te wachten op een verwoeste planeet…

The Hunger Games: Mockingjay Part 2 – 18 november 2015

Het duurt dan misschien nog wel even, maar dan heb je ook wat! In november komt alweer het laatste deel van The Hunger Games uit. Katniss Everdeen en Peeta Mellark proberen de oorlog tegen the Capitol te winnen, maar gaat dat ze lukken?