Veel meiden kennen wel de supergrappige film Pitch Perfect en volgens ons hoort deze film zeker tot een van de leukste van 2013. De scène waarin Anna Kendrick een nummer met bekers aka ‘cups’ maakt, is inmiddels legendarisch. Youtube staat vol met covers van Cups. Wij hebben de leukste voor jullie op een rijtje gezet. Pak je beker en doe gezellig mee!

Cover by Cimorelli
Deze 6 meiden hebben overduidelijk heel goed geoefend op deze song en het resultaat mag er zijn! Met z’n zessen maken ze er een supergaaf en gelukkig extra lang nummer van!

 

Cover by Cal & Ray
De girls Calla & Rachel doen de song met z’n tweeën en ook dit klinkt heel vet. Helaas doen ze wel de korte versie, maar dat maakt hem niet minder leuk! We drukken gewoon extra vaak op de repeat knop!

 

Cover by Sam Tsui, Alex G, Kina Grannis, Kurt Schneider
Deze boys en girls zijn allemaal enorm populair op YouTube, Samen besloten ze hun krachten te bundelen voor een eigen versie van Cups.

 

Cover by Kara Della Valle, Grace Doty & Otto Tunes
Deze clip zou zo een scène uit Glee kunnen zijn! YouTube-sterren Kara Della Valle en Grace Doty zingen de cup song namelijk met a-capellagroep Otto Tunes. We like!

 

Cover by Jeronimo
Nederlandse hunk Jeronimo kan ook niet ontbreken aan deze lijst. Ook hij heeft een eigen versie geplaatst van Cups. Supergoed toch?

 

Cover by Lulu
Deze cover moesten we ook zeker plaatsen. De schattige Lulu is nog maar 7 jaar en kent het nummer helemaal perfect. Wij zijn echt onder de indruk!

 

Wij zijn na deze filmpjes al druk aan het oefenen met onze bekers! Kun jij het al?