Lil’ Kleine was gisteren te zien bij Waar Is De Mol?Hier spreekt hij voor het eerst openhartig over zijn soms ondragelijke jeugd en de ontbrekende relatie met zijn moeder, awh!

Boekje open
Samen met Johnny de Mol, verloofde Jaimie en papa Maarten vertrok Kleine naar Tanzania voor opnamesvan Waar Is De Mol? De enige die er niet bij was, is zijn moeder. Maar daar heeft de boy zijn redenen voor. ‘Mijn moeder heeft hele erge dingen gedaan met mij als kind,’ vertelt Jorik, Lil’ Kleine zijn echte naam. ‘Die dingen doe je niet bij een kind. Bij niemand en al helemaal niet bij je eigen kind,’ voegt hij eraan toe. De relatie met zijn moeder behoort volgens hem ook tot het verleden.

Dad, i love you
De liefde die Jorik voor zijn papa heeft,is niet te beschrijven. How cute?! ‘Ik ben hem gewoon dankbaar voor alles,’ vertelt hij. ‘Mijn leven staat nu in het teken van mijn vader, totdat hij er niet meer is.’ De rapper wordt erg emotioneel als het over zijn vader gaat. #kleinhartje
‘Ik geloof in mijn vader. Voor mij is mijn vader God.’ Johnny wijst Kleine erop dat zijn jeugd er anders had uitgezien als zijn vader er niet was geweest. ‘Ik denk dat ik er dan niet meer was,’ bekent hij. Wow, dat is een heftige uitspraak!

Bekijk hier de aflevering.

Beeld: BrunoPress

Lees ook: