Jaimie

Lil’ Kleine en Jaimie cancelen bruiloft

Lil’ Kleine en Jaimie gaan toch niet trouwen in mei. De reden voor de gecancelde bruiloft heeft te maken met de zwangere Jaimie. De lovers willen beiden oprecht kunnen genieten van de dag en dat gaat wat makkelijker zonder een kind in je buik. Ze gaan dus nog wel trouwen, maar op een later tijdstip.

Voorbereiding

Nu ze niet in mei gaan trouwen, heeft Lil’ Kleine nog meer tijd om zich voor te bereiden op het vaderschap. Hij kan niet wachten om de kleine knul straks in zijn armen te houden, maar daarvoor willen hij en Jaimie eerst nog een zwangerschapscursus volgen. Goed bezig, lovely couple. #smart 

Vader

Nu Lil’ Kleine vader wordt, zal hij echt niet ineens de strenge daddy zijn. ‘’Er is nog genoeg gekkigheid’’, vertelt Jorik, hoe Lil’ Kleine echt heet, tegen RTL Boulevard. ‘’Natuurlijk komen er straks verantwoordelijkheden bij het vaderschap. Je wordt ouder, volwassener.’’ Zelf kocht Lil’ Klein ooit voor €60.000 aan kleding in Parijs. Of hij zijn kleine ook zo gaat verwennen? ‘’Nee, mijn kind krijgt heus niet zomaar een gouden Rolex als hij geboren wordt’’, laat hij weten.

Beeld: Instagram @lilkleine

Beeld:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat vind je ervan dat ze een kindje krijgen?

Gerelateerde artikelen