Louis Vuitton gezichtsmasker

Louis Vuitton brengt een fancy gezichtsmasker op de markt

Modemerk Louis Vuitton brengt een superduur gezichtsmasker op de markt. Het bedrijf lanceert eind oktober een fancy face shield en de prijs is echt wel even slikken. Het masker kost 962 dollar, dit is omgerekend zo’n €811,-. Wow!

Gezichtsmasker Louis Vuitton

Het gezichtsmasker van Louis Vuitton is bedoeld als bescherming tegen kleine druppeltjes speeksel. Als je het masker niet nodig hebt, kun je het ook dragen als hoed. De klep beschermt namelijk tegen schadelijke uv-stralen, want het masker wordt vanzelf donkerder als dat nodig is. Cool! Als je van je ouders de afwas moet doen, dan zou je hem ook kunnen dragen, hihi. En o ja, het logo van het modemerk staat erop. Of course!

Het masker wordt eind oktober officieel gelanceerd en is onderdeel van de modelijn voor 2021 van Louis Vuitton.

Traditionele klanten

Met het gezichtsmasker richt Louis Vuitton zich weer op de traditionele klanten die niet opkijken van een hoog prijskaartje. Aan het begin van de coronacrisis richtte het modemerk fabrieken in om beschermingsmiddelen te maken voor medewerkers in de zorg. In mei doneerde het bedrijf 2500 maskers aan medewerkers van de metro in New York. Supertof!

Lees ook:

Bron: RTL Beeld: Louis Vuitton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen