Pretty babe Maan introduceert samen met HP een video als ode aan alle mooie herinneringen die de girl samen met haar besties heeft gemaakt. So sweet! Want zeg nou zelf, afgedrukte foto’s zijn toch stiekem veel leuker dan digitale plaatjes? 

De video is onderdeel van de HP Reinvent Memories-campagne. Alles draait om het tastbaar maken van mooie herinneringen. Deze blijven te vaak verstopt op een smartphone. Maan (en wij ook) verdienen dat vriendinnen foto’s een mooier plekje verdienen dan op je telefoon! Met de HP Sprocket Plus print je de leukste foto’s van je phone super easy uit! 

Check hier de video van Maan en haar besties in Kroatië! #genietmomentjes

Print je stories

Maan: ‘Na mijn deelname aan The voice of Holland is mijn leven in een stroomversnelling geraakt. Met veel optredens en dus minder tijd voor mezelf en mijn sociale leven. Mijn vriendinnen, dat zijn nog steeds dezelfde meiden als voordat ik aan het programma mee deed, hebben mij ervan bewust gemaakt dat ik onder meer met mijn optredens altijd zorg voor bijzondere herinneringen voor anderen, maar dat het ook goed is om bewust te blijven van mijn eigen mooie momenten en herinneringen….

Door deze te printen en dichtbij te houden, geplakt op de spiegel in mijn kleedkamer of op het hoesje van mijn telefoon, herinner ik me de mooie momenten met de mensen die ik liefheb, dan krijg ik weer energie voordat ik het podium op ga. Zo heb ik mijn beste vriendinnen altijd een beetje mij me, waar ik ook ben!’

https://www.instagram.com/p/Bjud4H3lVHC/?taken-by=maan.de.st

On-the-go!

Het ‘on-the-go’-leven van Maan past heel goed bij HP’s nieuwste gadget, de HP Sprocket Plus. Niet alleen Maan, maar iedereen, is constant bezig met het maken van herinneringen. En die herinneringen verdienen een mooi plekje! 

HP Sprocket Plus

Wil jij je herinneringen ook tastbaar maken? Maak dan kennis met HP Sprocket Plus: een zakformaat fotoprinter (het zusje HP Sprocket is nog net wat kleiner) Je print rechtstreeks vanaf je mobiel. Zo blijven favoriete foto’s niet verstopt op smartphones of social media en maak je het vastleggen en delen van momenten nog specialer. Het is het perfecte accessoire voor blijvende herinneringen van festivals, dagjes uit en andere bijzondere momenten met je friends.

De foto’s worden via een bluetoothverbinding met je smartphone afgedrukt op fotopapier van 5,8 x 8,6 cm. Met de HP Sprocket-app geef je foto’s snel en makkelijk een persoonlijke touch met een eigen tekst, lijst, filter of stickers. #reinventmemories.

De HP Sprocket Plus is verkrijgbaar in het wit met roségouden accenten of in het zwart met zilveren accenten. Bij de Sprocket Plus krijg je een pakket van 10 HP ZINK fotopapieren. Klik hier voor meer informatie over de Sprocket Plus.

Jouw musthave gadget voor deze summer!