maandkalender

Maandkalender januari ’19

Vergeet je vaak dingen? Dan hebben wij dé oplossing. Met deze maandkalender houden wij jou op de hoogte van de coolste party’s en feestdagen. Op deze manier vergeet je nooit meer iets, yay!

Dinsdag 1 januari – Nieuwjaarsduik
1 januari is het weer tijd voor de Nieuwjaarsduik! Trek je mooiste badpak of bikini aan en neem lekker een frisse duik in de zee. Brrr, wel koud!

Dinsdag 1 januari – Fifty Shades Of Grey op Netflix
OMG, volgens mij hebben we allemaal zitten wachten op het moment dat Fifty Shades Of Grey op Netflix zou komen, right?! Zet 1 januari maar met hoofdletters in je agenda, want dan kun je lekker wegzwijmelen bij mr. Grey. Wij kunnen ons geen beter begin van 2019 wensen!

Maandag 21 januari – Blue Monday
Ugh! Het is weer tijd voor Blue Monday. Deze maandag staat bekend als de meest deprimerende dag van het jaar. Ga iets leuks doen met je besties, zo overleef je deze dag echt wel girl!

Donderdag 24 januari –VALS
We hebben er even op gewacht, maar vanaf 24 januari is de film VALSeindelijk in de bioscoop te zien! In VALS gaan de vriendinnen Kim, Abby, Feline en nieuwkomer Pippa hun laatste vrije dagen voor het eindexamen naar een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Dit gezellige meidenweekend verandert al gauw in één groot drama. Iemand lijkt het op ze gemunt te hebben… Deze spannende film wil je zien! Check hieronder alvast de trailer.

Donderdag 24 januari – Nationale Pindakaasdag
Ben jij ook zo’n pindakaas lover? Wij houden in ieder geval ontzettend van dit heilige smeersel. Er is zelfs een hele dag voor in het leven geroepen: de Nationale Pindakaasdag. Daar nemen we nog een Reese’s peanut butter cup op! #heaven

Woensdag 23 t/m zaterdag 26 januari – Fabrieksverkoop Hunkemöller Ahoy
Houd jij ook zo van lingerie shoppen, maar je portemonnee minder? Dan is dit perfect! Van 23 t/m 26 januari organiseert Hunkemöller namelijk weer een fabrieksverkoop. Er worden slips, bh’s en nog meer verkocht voor een prikkie. Dit wil je niet missen, toch?!

Beeld: Unsplash

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Weet jij nog een leuke activiteit in januari?

Gerelateerde artikelen