Vergeet je vaak dingen? Dan hebben wij dé oplossing. Met deze maandkalender houden wij jou op de hoogte van de coolste party’s en feestdagen. Op deze manier vergeet je nooit meer iets, yay!

Donderdag 1 november
Vandaag is het ‘Wereld Veganisme Dag’ Verschillende veganisten komen samen om de rechten van de dieren te vieren.

Zondag 11 november
Vandaag is het Sint Maarten. Kids lopen met lampionnen over straat en gaan in kleine groepjes de huizen langs om snoep of fruit te vragen.

Maandag 12 november
Vandaag gaat de winter Eftelingvan start. Hier zullen talloze twinkelende lichtjes je gids zijn door de Wereld vol Wonderen.

Zaterdag 17 november
Sinterklaas zal aankomen in de Noord-Hollandse gemeente Zaanstad in het dorp Zaandijk met zijn stoomboot en heel wat Pieten.

Zondag 18 november
Gisteren en vandaag is het event Let’s Dancein het Ziggo Dome. De zaal wordt omgetoverd in de allergrootste discotheek van Nederland.

Dinsdag 20 november
Vandaag is het internationale transgender dag. Op deze dag wordt er aandacht gevraagd voor het geweld tegen transgenders.

Vrijdag 23 november
Het is vandaag Black Friday. Dit wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Deze dag is er heel veel sale in verschillende winkels.

Donderdag 29 november
Vanaf vandaag begint Amsterdam Light Festival weer. Tijdens dit shiny event wordt onze hoofdstad omgetoverd tot een toffe lichtjesstad. Er zijn veel lichtkunstwerken te bewonderen. Je kunt dit fietsend, lopend of per boot beleven. Zou jij kaartjes willen winnen voor een Amsterdam Light Festival Cruise? Klik dan hier

Beeld: Amsterdam Light Festival

Lees ook: