We waren allemaal in shock toen we hoorden dat Demi Lovato eind juli een overdosis drugs had genomen. Nu pas spreekt haar moeder Dianne la Garza hierover in het openbaar.

De moeder van de bekende zangeres en actrice vertelt haar verhaal op de Amerikaanse zender Newsmax Tv. Twee dagen lang wist ze niet of Demi het wel zou redden. Oh my gosh…

Berichtjes

De dag waarop het gebeurde kreeg Dianne superveel berichtjes van bekenden die haar dochter sterkte en beterschap wensten. Alleen wist zij toen nog niet wat er aan de hand was. Heftig! Later hoorde ze het verhaal van een assistente van Demi. Samen met Demi’s zussen ging Dianne naar het ziekenhuis. ‘Ze zag er niet goed uit. Ik zei tegen haar: Demi ik ben hier, ik hou van je. Zij keek me toen aan en zei: ik hou ook van jou’, vertelt Dianne.

Problemen

Naast een overdosis aan drugs zou Demi ook een drank- en drugsverslaving hebben en eetproblemen. ‘Ik was in shock, ik had dit nooit verwacht te horen. Over geen een van mijn kinderen.’ Volgens Dianne gaat het nu beter met Demi. Gelukkig!

Lees meer: