televisieprogramma nikkietutorials trijntje oosterhuis girl nikkietutorials transgender nikkietutorials maakt blunder bij lady gaga mamatutorials reageert op overval nikkietutorials

MamaTutorials reageert op overval van NikkieTutorials

Saskia Spee, de moeder van onze beauty queen NikkieTutorials, plaatste op haar Instragram een foto met een reactie op de overval die afgelopen weekend plaatsvond in het huis van Nikkie en haar verloofde Dylan. Lief!

Overval NikkieTutorials

MamaTutorials vertelt in haar Instagrambericht hoe het nu met Nikkie en Dylan gaat: ‘Het is verschrikkelijk heftig wat er is gebeurd, dat is niet te beschrijven. Fysiek zijn ze oké, maar mentaal zeker niet. We hebben gisteren al professionele hulp gehad, en dat was fijn! We zijn zoveel mogelijk bij ze en proberen ze waar dan ook te ondersteunen bij wat er ook allemaal geregeld moet worden.’ Ook laat MamaTutorials weten dat ze erg trots is op het koppel: ‘Ik ben zo verschrikkelijk trots op allebei hoe ze zich hier doorheen slaan! Het komt goed, maar kost veel tijd…’ Wij wensen Nikkie en Dylan ook heel veel sterkte!

Lees ook:

Beeld: Instagram @nikkietutorials

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen